street field birdview road yard woningaanbod

Ideale locatie: zo in de stad en op de snelweg

 

Met het winkelcentrum op loopafstand zijn alle dagelijkse boodschappen zo in huis gehaald. De bushalte ligt aan de Robijnstraat, pal achter het appartementencomplex. Daarnaast fiets je binnen enkele minuten naar Leiden Centraal of station De Vink. Als echte studentenstad ligt een breed onderwijspalet voorhanden. Binnen het Morsdistrict, of Morskwartier zoals dit in de volksmond bekend staat, is voldoende keuzemogelijkheid. Datzelfde geldt voor kinderopvang, sport- en spelaccommodaties en verenigingsleven. Leiden richt zich met het motto ‘Stad van de Ontdekkingen’.

 

Hotspots

 

Naast onderstaande hotspots zijn er uiteraard nog vele leuke plekjes te vinden in Leiden. Bezoek de site van de Leidse VVV voor meer informatie. Vanuit Robijnhof is de binnenstad van Leiden in 10 minuten te bereiken met de fiets.

 

 

Restaurant Woods

Restaurant Woods, waar sferen, geuren en smaken u trakteren op een warm onthaal. Laat u verrassen door de selectie van onze chef en ontdek onze heerlijke gerechten.
www.restaurantwoods.nl

 

Schouwburg

De Leidse Schouwburg is het oudste theater van Nederland. Inmiddels meer dan 300 jaar oud verwelkomt het theater jaarlijks meer dan 57.000 gasten.
www.leidscheschouwburg.nl

 

Restaurant En Suite

Laat u verrassen door lekker eten bij restaurant En Suite. Verse ingrediënten, onverwachte smaakcombinaties, vergezeld van zorgvuldig uitgezochte wijnen.
www.restaurantensuite.nl

 

Bioscoop Lido

Minder weer? Of gewoon zin in een spannende film? Bij bioscoop Lido in Leiden kun je altijd terecht voor ieder wat wils. Familiefilm, spannende thrillers of de nieuwste comedy.
www.bioscopenleiden.nl

 

Sportpark Mors II

Sporting Leiden is een vereniging gericht op alle vormen van voetbalsport. Selectievoetbal en recreatief voetbal, voor jongens en meisjes. Op het sportcomplex is er ook Rugby, Gymnastiek en Badminton aanwezig.
www.sportingleiden.nl

 

Museum Naturalis

Bij Naturalis gebruiken we verwondering als vertrekpunt. We ontdekken samen de rijkdom van de natuur. Na uren dwalen door het nieuwe museum doe je vele nieuwe ontdekkingen.
www.naturalis.nl